Overtuig sneller met zichtbare toegevoegde klantwaarde

overtuigingsstrategie, (SaaS) marketing, web en visual design

jan 02 2007
 

Afgelopen 14 en 15 november stond www.tokobv.nl ook met een stand op de Surf Onderwijsdagen 2006. De inrichting van de stand is met het bureau ontworpen en gerealiseerd. We hebben het product Egel prominent gepresenteerd.
Er is een dragende stijl voor het product Egel bedacht waarmee alle product-items voortaan herkenbaar gepubliceerd kunnen worden. In het concept horen ook een lichte huisstijlaanpassing van de Toko-stijl, zodat er een goed familie ontstaat. Zo versterken productnaam en het bedrijf elkaar!    


Geschreven door: Admin

Admin

De beste opties om sneller te overtuigen:


Sibren Strategy & Design is een marketing & design afdeling voor Business to Business bedrijven in Finance, Technologie en de maakindustrie

© Sibren Strategy & Design - 2006 - - tel: +31 23 540 61 80 - algemene voorwaarden - disclaimer - privacy verklaring