Sneller klanten door heldere toegevoegde waarde

overtuigingsstrategie, (SaaS) marketing, UX en visual design

mei 16 2008
 

Op het moment verzorgt Sibren ontwerpt een complete restyling voor Saen Options: van website tot advertenties, beurspresentatie, t-shirts en posters. Het bedrijf is verhuisd naar Beursplein 5 (het historisch handelscentrum van Nederland) letterlijk op dezelfde vloer waar in 1914 voor het eerste gehandeld werd. Het gebouw is bedacht door P.J.H. Cuijpers die ook het Centraal Station en het Rijksmuseum ontwierp.

In het gebouw is ook Euronext gevestigd. Euronext NYSE is gefuseerd met New York Stock Exchange (NYSE). Ziehier de full-coulor advertentie. Andere middelen kunnen (nog) niet getoond worden wegens vertrouwelijke informatie. Klik hier voor een groter formaat >>

Speciaal voor recruitment wordt binnenkort de website www.werkenopbeursplein5.nl gerealiseerd.

Geschreven door: Sibren van der Burgt

Sibren van der Burgt

De beste opties om klanten sneller van je toegevoegde waarde te overtuigen:


Sibren Strategy & Design is een Full Service marketing & design buro voor Business to Business bedrijven in Finance, Technologie en de maakindustrie

© Sibren Strategy & Design - 2006 - - tel: +31 (0)23 540 61 80 - algemene voorwaarden - disclaimer