Sneller klanten door heldere toegevoegde waarde

overtuigingsstrategie, (SaaS) marketing, UX en visual design

apr. 16 2010
 

As mentioned in the topic of Jan "How was your business this week?" herewith my business results in coöperation. Summery I did pass one ecademist' quotation to my client and asked payed help to another ecademist... And 3 ecademists are hiring me right now And with another ecademist I made a plan to get a new client. I helped two ecademists with their business-challenges for free How about jou, did you do business with an ecademist this week? Groeten / Regards, Sibren ------------------------------------------------------------------------------ Inspiratie - creatie - realisatie | Sibren ontwerpt #onderscheidend | #FlowCreation


Geschreven door: Sibren van der Burgt

Sibren van der Burgt

De beste opties om klanten sneller van je toegevoegde waarde te overtuigen:


Sibren Strategy & Design is een Full Service marketing & design buro voor Business to Business bedrijven in Finance, Technologie en de maakindustrie

© Sibren Strategy & Design - 2006 - - tel: +31 (0)23 540 61 80 - algemene voorwaarden - disclaimer