Meer zichtbare toegevoegde klantwaarde

overtuigingsstrategie, (SaaS) marketing, web en grafisch design

jun 26 2010
 

No-cure-no-pay-abonnement

by Sibren vd Burgt on 26-Jun-10 10:53pm Likes (0) MessageInvite: ContactsNon-Members
Het kost veel tijd om nieuwe ontwikkelingen op social media gebied te volgen. Elke dag worden er zoveel dingen gevraagd dat u nauwelijks meer aan de strategie in communicatie toekomt. Toch wilt u de boot niet missen! Puur gemak en inspirerend Voortaan doe ik het speurwerk vóór u, een soort trendwatching. Hoe zou het zijn als u elke maand een extra impuls krijgt, een continue stroom van ideeën en invalshoeken? Ik kijk nog eens naar het laaghangende fruit, langere termijn strategie, creatieve denktechnieken, uw filosofie naar een (visueel) verhaal vertalen. Voor een vast bedrag per maand up-to-date blijven op het gebied van (interne)communicatie, social media. Geheel op maat en op een manier waar je echt iets aan hebt. Wat kost het? Voor een no-cure-no-pay-abonnement bepalen we samen het maandbedrag, afhankelijk van wensen en verwachtingen. Het risico ligt geheel aan mijn zijde: als het tegenvalt betaalt u het maandbedag gewoon niet. Wat is het waard om continu up-to-date te blijven? Neem even contact met mij op voor verder toelichting. Telefoon nummer 023 540 61 80 of 06 15 19 55 43. Groeten, Sibren


Geschreven door: Admin

Admin

De beste opties om klanten sneller van je toegevoegde waarde te overtuigen:


Sibren Strategy & Design is een marketing & design afdeling voor Business to Business bedrijven in Finance, Technologie en de maakindustrie

© Sibren Strategy & Design - 2006 - - tel: +31 23 540 61 80 - algemene voorwaarden - disclaimer - privacy verklaring