Beste klanten door optimale toegevoegde waarde

overtuigingsstrategie, (SaaS) marketing, UX en visual design

jan. 31 2018
 

Op een gegeven moment merk je dat de merkbelofte niet meer helemaal past, dat hij scherper moet. 

Klanten hebben andere verwachtingen gekregen, de nummer 1 reden dat klanten niet bij je kopen is veranderd, je bent zelf qua aanbod wat aan het opschuiven. Zomaar een paar redenen waardoor je merkt dat de merkbelofte wrikt.

Ik ken weinig klanten die een project gaan opstarten omdat de merkbelofte niet meer past. Vaak gebeurt het 'gaande weg': je hebt bijvoorbeeld nieuwe visitekaartjes nodig, en merkt dat het niet meer ok is. Het spreekt niet de ambitie uit en raakt het probleem bij de klant onvoldoende.

Dan wordt het tijd om eens kort te onderzoeken wat er precies aan de hand is. Gewoon een paar woorden aanpassen en gaan? Of is er meer fundamenteel iets veranderd en is de impact op je complete propositie groter. Zomaar wat vragen die in contact met mijn klanten naar boven komen...
Geschreven door: Sibren van der Burgt

Sibren van der Burgt

Van 1996 tot en met 2004 heeft Sibren bij de top-ontwerpbureau's van Nederland ervaring opgedaan met corporate klanten zoals NS, ABN-AMRO, Rabobank en Visa. In 1996 had hij de eerste website al in de lucht op sibren.nl. Toen moest hij nog aan klanten uitleggen wat 'het internet' is en hoe je de website op je computer kon 'toveren', Google was er toen nog niet.

Met zijn digital design-minded achtergrond helpt hij sinds 2005 bedrijven in de (software) technology, financial markets en maakindustrie om hun diensten on- én offline makkelijker te kunnen verkopen.

De ontwerpstudio ontwikkelt samen met de klant een klant-overtuigings-strategie én realiseert de praktische invulling hiervan met marketing en design.

Meer over Sibren >


De beste opties om klanten sneller van je toegevoegde waarde te overtuigen:


Sibren Strategy & Design is een Full Service marketing & design buro voor Business to Business bedrijven in Finance, Technologie en de maakindustrie

© Sibren Strategy & Design - 2006 - - tel: +31 (0)23 540 61 80 - algemene voorwaarden - disclaimer