Overtuig klanten sneller met tekst, pixels, design en strategie

Downloads

Merkbelofte
De 3 beloftes (pdf) >

Programma's
Convince Customers Faster! Full Edition (pdf) >
Convince Customers Faster! Strategy Edition (pdf) >

Waarom
5 x Waarom (pdf) >

Recept
Het beste recept om te ... (pdf) >

We zijn verbonden met diverse organisaties

Nederland ICT

Nederland ICT is de branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland. Met een achterban die bijna € 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, is Nederland ICT dé belangenbehartiger en vertegenwoordiger van de Nederlandse ICT-sector.

Missie Nederland ICT
Nederland ICT zet alle aanwezige expertise en kennis in om haar leden de beste zakelijke kansen en hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden. Dit uit zich in bijvoorbeeld initiatieven op het gebied van marktstimulering, een krachtige stem bij bedrijfsoverstijgende belangenbehartiging, individuele dienstverlening op het gebied van juridische en financiële vraagstukken & HRM, financiële voordelen door middel van mantelcontracten en een groot netwerkplatform. Nederland ICT biedt u een herkenbaar kwaliteitslabel in de markt, waardoor de positionering en marketingstrategie van uw ICT-bedrijf worden versterkt.

Website Nederland ICT

Stichting Play4Kids

Deze stichting geeft kinderen weer ruimte om zichzelf weer te kunnen ontwikkelen. Die mogelijkheid was ze afgenomen. De stichting stimuleert de zelf-creërende kracht die een kind als van nature heeft. Deze vernieuwing van de wereld van het kind begint bij de bron: creativiteit.

Naar de website van de stichting

 

 

 


Sibren Strategy & Design is een Full Service ontwerpbureau voor BtB (FIN/TECH) Bedrijven.

© Sibren Strategy & Design - 2006 - - tel: 023 540 61 80 - algemene voorwaarden - disclaimer