Overtuig klanten sneller van je toegevoegde waarde

met overtuigingsstrategie, (SaaS) marketing, UX en visual design

We zijn verbonden met diverse organisaties

Nederland ICT

Nederland ICT is de branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland. Met een achterban die bijna € 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, is Nederland ICT dé belangenbehartiger en vertegenwoordiger van de Nederlandse ICT-sector.

Missie Nederland ICT
Nederland ICT zet alle aanwezige expertise en kennis in om haar leden de beste zakelijke kansen en hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden. Dit uit zich in bijvoorbeeld initiatieven op het gebied van marktstimulering, een krachtige stem bij bedrijfsoverstijgende belangenbehartiging, individuele dienstverlening op het gebied van juridische en financiële vraagstukken & HRM, financiële voordelen door middel van mantelcontracten en een groot netwerkplatform. Nederland ICT biedt u een herkenbaar kwaliteitslabel in de markt, waardoor de positionering en marketingstrategie van uw ICT-bedrijf worden versterkt.

Website Nederland ICT

Stichting Play4Kids

Deze stichting geeft kinderen weer ruimte om zichzelf weer te kunnen ontwikkelen. Die mogelijkheid was ze afgenomen. De stichting stimuleert de zelf-creërende kracht die een kind als van nature heeft. Deze vernieuwing van de wereld van het kind begint bij de bron: creativiteit.

Naar de website van de stichting 

 

Maak kennis met de opties om klanten van je toegevoegde waarde te overtuigen