Overtuig klanten sneller met tekst, pixels, design en strategie

Downloads

Merkbelofte
De 3 beloftes (pdf) >

Programma's
Convince Customers Faster! Full Edition (pdf) >
Convince Customers Faster! Strategy Edition (pdf) >

Waarom
5 x Waarom (pdf) >

Recept
Het beste recept om te ... (pdf) >

Digital minded & teamleider in een netwerk organisatie

Sibren werkt met een zeer eigentijds vast virtueel team voor de activiteiten. Voor de online keten, van website idee tot programmeren, SEO en Content Control, hebben de teamleden vanuit hun specifieke expertise hun eigen bedrijf. Het zijn dus experts met up-to-date praktijk kennis die goed kunnen samenwerken.

Alle projecten worden door Sibren van der Burgt gecoördineerd en hij is de spil en het aanspreekpunt. De (business) strategie en concepten ontwikkelt hij persoonlijk met de klanten.

Het virtuele team bestaat uit Nederlandstalige professionals die de disciplines binnen Het ongewone groeipad ontsluiten, aangevuld met internationale experts.

Teamleden werken fysiek verspreid door Nederland. We werken en coördineren volledig via internet, ook kan de expert fysiek aan tafel plaats nemen. De organisatie van je project loopt altijd via de teamleider, Sibren van der Burgt.

Voordelen

Overige expertises

In het communicatievak is samenwerking essentieel om kwaliteit en snelheid te kunnen garanderen. Daarom zijn we continu bezig met het 'spotten' van de beste leveranciers van drukwerk, programmeren, hosting, tekstschrijvers, filmers, fotografen en andere disciplines.  

Digital

Het spreekt voor zich dat we op innovatie gebied continu scouten naar de best toepasbare elektronische, online en social middelen. We werken en zijn 100% digital minded.
 

 
 

 

 


Sibren Strategy & Design is een Full Service ontwerpbureau voor BtB (FIN/TECH) Bedrijven.

© Sibren Strategy & Design - 2006 - - tel: 023 540 61 80 - algemene voorwaarden - disclaimer