Vergroot je business in volume, markt of winst

met de Convincing Power Principes

D11 - Ontwerpen-verleiden

Verleiden met Design

Klanten worden mondiger, klantbeleving is belangrijker en bedrijven moeten zich continu aanpassen. Het lijkt wel steeds sneller te gaan. We zijn in een vernieuwende fase van de industrie-cyclus beland. Vanuit de industriële revolutie met schaalvergroting nu naar de nieuwe businesses, een lente met start-ups en geheel nieuwe diensten. En het gaat rap verder, of je wilt of niet...

Naast transformatie van producten en diensten vraagt ook de design-aanpak om een andere mentaliteit. Sterker dan ooit moet je het met design aansturen op de resultaten die je met je producten biedt. Een groot deel van dat resultaat is pure beleving van je product. Om merkvoorkeur bij de gebruiker te verkrijgen moet je laten zien waar je voor staat (leading zijn), waar je een oplossing voor biedt en welk verhaal er achter het product zit. Inspireer je klant, neem hem alvast mee naar wat er achter de horizon ligt.

Het merkverhaal

We vinden dat elke organisatie een Business Story of merkverhaal nodig heeft die de merkbeleving tussen het publiek en bedrijf stimuleert. Met de juiste sound wordt de "soul" met het publiek gedeeld via facebook, internet en via flyers.
De Story kan overal en nergens zijn werk doen. De ene keer in het bedrijf , een andere keer tijdens een klantpresentatie of campagne.

De Story heeft een krachtige soul die elke keer in een andere vorm gegoten kan worden. Aansprekend, geloofwaardig en vermenigvuldigbaar.