Upgrade je MarketingCom met extra overtuigingskracht

en maak van de leukste klant ook de best betalende klant

D10 - Workflow

Workflow

In een succesvolle samenwerking is belangrijk dat je "elkaars taal spreekt" aan dat je weet wat je aan elkaar hebt. Daarom werken we volgens een manier die prettige houvast geeft tijdens een project. De ervaring leert dat zo een project vlotter verloopt en grotere tevredenheid voor ieder oplevert.

Flexibel in ritme en samenwerking

Elk bedrijf heeft zijn eigen ritme, werkwijze en cultuur. Daar gaan we met veel respect mee om. De beste projecten realiseren we door juist op uw cultuur af te stemmen, door soepel mee te draaien in het netwerk van het bedrijf, zoals: leveranciers, marketing managers, tekstschrijvers, webprogrammeurs, etc.

Beheersbaarheid is belangrijk

Gedurende het project wilt u precies weten hoe het ervoor staat. Sterker nog, voordat we beginnen maken we duidelijke afspraken wat en wanneer er geleverd wordt. Ook als we – in overleg – meerdere partners erbij betrekken blijven verantwoordelijkheden duidelijk doordat we de projectleider voor de uitvoerende partij zijn.
Zowel kleine en kortlopende opdrachten als langlopende complexe trajecten worden goed begeleid.

Moderne netwerkorganisatie

Het is deze tijd handig om flexibel en snel te zijn. Direct de kortste weg kiezen, elke keer maatwerk leveren en per project een team met aanvullende senior-expertise samenstellen. U wilt projecten in hoog tempo realiseren, een goede beheersbaarheid is daarbij essentieel. Speciaal voor deze projecten hebben we een goed vast virtueel team én een netwerk waarbij alle disciplines in de breedte van communicatie is vertegenwoordigd.
Het team werkt volgens de gestandaardiseerde workflow zodat een project van eerste bespreking tot facturering en evaluatie na afloop in een vast patroon verloopt.