Breid je bedrijf uit in volume, markt of winst

door de Convincing Power principes toe te passen

Verscherp je klantfocus

Voor betere klanten met marketing en sales

Schrijf je in! >   donderdag 27 november 2014 

De veeleisende klant in 2014 wil verleid worden, dat kost steeds meer tijd en veel aandacht. En die tijd kun je maar één keer uitgeven, toch? Veel Business Developers en ondernemers merken dat producten zichzelf lang niet zo makkelijk verkopen als gedacht. Het opbouwen van vertrouwen met al je nieuwe (eind) klanten is belangrijk, maar de investering in tijd is te hoog en het resultaat valt tegen.

  betere-klanten.jpg  

Je levert met je team een enorme inspanning om klanten te verleiden met je oplossing. Via allerlei slimme manieren of online tools kom je in contact met veel klanten, maar het lukt niet om continu aandacht vast te houden. Je krijgt de prospect niet enthousiast en vraagt je af hoe dit op te lossen. Hierdoor mis je teveel omzet.

Het aantal diensten zijn gegroeid en ook het aantal groepen klanten die je bedient. Je bent druk met het bereiken van alle nieuwe prospects maar het is gewoon te veel. Elke type klant heeft weer zijn eigen benadering nodig, daarom verdeel je de aandacht over de verschillende groepen. Die versnippering belemmert het halen van je targets.

Het is frustrerend wanneer alle inspanning van jezelf en het team structureel een slecht resultaat geeft. Er klopt iets niet in de keten van lead tot klant, maar je krijgt het niet opgelost. Door je drive om te groeien zet je een tandje bij, voor hoelang nog? Herken je je in één van deze situaties, dan is de workshop iets voor jouw.

Leer hoe je met betere KlantFocus meer tijd hebt om je bedrijf naar de top in jouw markt te brengen. Krijg de A-klant nóg scherper in je vizier en zetkerncompetenties slimmer in!

Benut de (nu nog) verborgen potentie in je organisatie om een krachtig ongewoon aanbod voor je A-klant in te zetten. Gebruik de hefboom waardoor klanten én nieuw personeel sneller en met enthousiasme voor je kiezen. betere-klanten2.jpg

  • Je richt je scherper op jouw A-klant waardoor je tijd wint
  • Je gaat je diensten en bedrijf onderscheidender aanbieden zodat je klant direct herkent waarin je de beste bent
  • Je ontwikkelt je eigen unieke klantbenadering waarmee je makkelijker opvalt
  • Je bedenkt stappen waarmee je de prospect helpt aankopen

Als bonus gaan we kort in op het klantpad (customer journey) en de 4 belangrijkste klant beslismomenten.

  • Met vernieuwde KlantFocus meer omzet halen met de beste klanten
  • Met je eigen marketing makkelijker overtuigen en meer verkopen
  • Profileren als dé specialist waardoor je hogere tarieven vraagt
  • Je eigen ongewone aanbod jaren lang inzetten om door te groeien

Samen met de andere deelnemers van de groep werk je in 5 stappen zeer intensief aan de KlantFocus. We houden het lekker praktisch, dus geen tijd verslindende 'best practices' of voorbeelden van multinationals waar je in jouw bedrijf niets mee kunt.
Je gaat geïnspireerd weer naar huis met een stappenplan van lead naar klant, een betere KlantFocus en een sterker aanbod waar je A-Klanten enthousiast van worden.

Omdat de workshop intensief is krijg je goede begeleiding. Daarom houden we de groep klein tot maximaal 10 personen. Groot genoeg voor een krachtige groeps-dynamiek om met elkaar flinke stappen te zetten en klein genoeg om een vertrouwelijke omgeving te behouden. zaamen.jpg

De eerstvolgende workshop vindt plaats op donderdag 27 november 2014 in Zaamen, een bruisende locatie voor ondernemers, dichtbij het station van Haarlem. Parkeren kan dichtbij in de parkeergarage. We beginnen om 13:00 uur en eindigen 16:30 uur. Daarna is nog ruim gelegenheid om onder het genot van een drankje te netwerken.

Deelname aan de workshop is E 97,– ex btw per persoon. Neem je iemand mee, dan krijg je beide een korting van E 20,– ex btw per persoon. TIP: Meld direct het gehele team aan, dat levert de beste ervaring op.

Aanmelden en betalen kan via een email naar workshop at sibren.nl of schijf je in via het onderstaande formulier: Nu naar het aanmeldformulier Verscherp je KlantFocus > Na aanmelding en betaling ontvang je een factuur en verdere gegevens. Opzeggen zonder kosten kan tot 14 dagen vóór aanvang van de workshop. Dan ontvang je het gehele bedrag terug op je rekening. Daarna kun je niet meer opzeggen maar wel iemand anders zoals je collega de plaats in laten nemen.