Overtuig klanten sneller met tekst, pixels, design en strategie

Maak je dienst en product makkelijker verkoopbaar

Productaanbod dat beter aansluit bij het klantbehoefte: Productize je expertise

De eigenschappen van abstracte producten zoals Software bepalen of je kernklant het graag wil kopen of niet. Het moet goed aansluiten bij het urgente probleem waar de klant tegenaan loopt, anders is de kans heel klein dat klant het product gaat kopen.

Zorg dat je het product makkelijk kunt aanbieden en vermarkten, en schaalvergroting kunt toepassen. Met andere woorden: met goede producten stijgt je omzet sterk!

Denk daarbij aan low-end, middle-end en high-end producten die aansluiten op de marketing pyramide.

Nieuwe producten bedenken, bestaande producten aanpassen

Met praktische stappen kun je Producten voor je organisatie creëren of aanpassen. Het is de beste en bewezen manier om in deze tijd abstracte diensten en services succesvol te verkopen. Hoe je aantrekkelijke producten kunt maken leer je in een kort traject van 2 middagen en follow-up bestaande uit twee voortgangs meetings en een aanbeveling.

Nieuwe producten, je ontkomt er niet aan

Producten en het businessmodel zijn nauw met elkaar verweven. De nieuwe wereld waarin klanten het business model omver gooien moet je een op een andere manier met je kennis, klantbehoeftes en producten omgaan. In dit traject leer je hoe je dat binnen jouw bedrijf kunt realiseren.
 

Branding van je bedrijf

 
 

Convince Customers Faster! of your added value

Hoe klanten sneller van toegevoegde waarde overtuigen?Sibren Strategy & Design is een Full Service ontwerpbureau voor BtB (FIN/TECH) Bedrijven.

© Sibren ontwikkelt en ontwerpt - 2006- - tel: 023 540 61 80 - algemene voorwaarden - disclaimer