Je eigen externe marketing communicatie afdeling

voor content design, brand marketing en website

x
MarCom afdeling

Al vanaf € 997,- je eigen Branding en MarCom afdeling op afstand

Start met verbeteren van je marketing en communicatie

Stop met de hap-snap projectjes. Maak van je MarCom een proces en geef het een constante aandacht om te groeien. Door regelmatig effectief tijd aan je marketing- en sales workflow te besteden ga je automatisch meer omzet uit new business halen. Of wordt de sales cycle korter. Met communicatie bouw je aan een consistent merk vanuit je eigen cultuur.

Regelmaat is belangrijk

Zorg dat dit keer "het marketing & sales treintje" op de rails blijft en een moderne TGV wordt. Dat kan alleen als er constant aandacht en liefde aan dit proces gegeven wordt. En versterk met branding de eigenheid van je organisatie.

Gebruik jouw MarCom afdeling op afstand

Met een MarCom afdeling op afstand kun je de marketing en communicatielijnen stroomlijnen zonder dat het je extra tijd kost. Zowel alle processen als de invulling - het maakwerk - kun je aan je MarCom afdeling op afstand toevertrouwen. Je zult merken hoeveel meer omzet, plezier en kennis je krijgt van een gezonde stroom van klanten en precies passende propositie die meegroeit met wat klanten verwachten.

Marketing an design afdeling op afstand - Sibren Strategy & Design

Wel de lusten, niet de lasten

Handig als je je marketing een stevige spurt wilt geven zonder gedoe met extra mensen. We verbeteren ook de samenhang in alle sales, marketing en branding. Aanscherpen van je positionering tot en met conversies in je salesproces zodat je écht werkt aan verbetering van je omzet. Dus geen extra personeel nodig, geen gedoe, maar wel top expertise !

Continu frisse ideeën

Terwijl je overtuigingsstrategie en propositie weer superscherp wordt, ontvang je (optioneel) van de design studio continu verfrissende (internet)design concepten en excellente uitvoering. We zorgen dat alle puzzelstukjes perfect in elkaar grijpen, dus geen losse eindjes.

Je ontvangt Full Support! Gedurende de gehele periode kun je met al je vragen terecht en krijg je ondersteuning waar je altijd op kan rekenen.

In dit abonnenment gaan we aan de slag met meerdere praktische korte kennis sessies online of bij jouw op kantoor (kost weinig tijd). Met marketing en design vertalen we alles door naar visuele resultaten. Na enkele maanden valt er dan ook echt iets te vieren!

Begeleiding waar je op kunt rekenen; je staat er nooit alleen voor

We laten je na de intensieve sessies niet met mooie woorden, actielijsten en overtuigingsstrategie op 1 a4-tje in de kou staan zoals veel consultancy bureau's doen, maar we brengen samen met jou én met de slimste technieken én design ervaring alle plannen tot een perfecte uitvoering.
Een combinatie van strategie én uitvoering zodat je zeker weet dat tijd en geld onderaan de streep een bruikbaar resultaat oplevert dat lang meegaat.

Al vanaf € 997,- per maand

Alles grijpt in elkaar en wordt krachtiger

Naarmate je langer het maandabonnement afneemt, ga steeds meer zien hoe de gehele strategie, marketing, branding en design in elkaar grijpt. De propositie krijgt een steeds krachtigere stem, overtuigt sneller vanuit een eigen, authentiek geluid.

Met met dit abonnement krijg je:

  • Een (extra) marketing & design afdeling op afstand
  • Stroomlijnen van al je marketing en sales activiteiten
  • Up to date marketing kennis, workshops waar nodig
  • Praktische handvatten om slim te bouwen aan je merk
  • Afscheid van alle hap-snap marketing activiteiten

Optionele upgrade:

Maandelijks opzegbaar

Niets is zo risicovol als investeren in marketing en design van nieuwe diensten of producten. Het is allemaal investering vooraf zonder garanties dat je iets terugverdient. Ook het bijna onmogelijk te weten wat over een 9 maanden precies nodig is en welke hulp je gedurende die periode echt nuttig is: je wilt snel anticiperen op veranderingen en kansen in de markt, en agile werken.

Daarom is de samenwerking per maand opzegbaar, geen gedoe met lastige contracten en financieel gedoe. We gaan alleen door als je overtuigd bent vande toegevoegde waarde.

Een goede naam opbouwen is evolutie, geen revolutie - sibren Strategy & Design

Strategie en tastbare resultaten hand in hand

Alles wordt tastbaar gemaakt en direct bruikbaar in je organisatie én bij je klanten. Je blijft dus niet zitten met prachtige woorden en ideeën waarbij uiteindelijk blijkt dat je zelf alsnog vol aan de slag moet om het te realiseren.

Je vertaalt tijdens het programma jouw visie en missie naar één krachtige én realistische overtuigingsstrategie waardoor producten en diensten, de taal die je uitdraagt een sterke samenhang vertonen en geloofwaardiger zijn.

De methode levert meer enthousiaste, goed betalende A-klanten op. Alleen jouw beste klanten worden uiteindelijk dé enthousiaste klanten en die zorgen voor meer omzet en voor meer plezier. Ook bouw je een krachtig merk op waardoor het makkelijker wordt om samenwerkingsverbanden aan te gaan en de beste medewerkers aan je te binden.

Scherp kiezen = winnen

Met een lazerfocus kies je voor heel specifieke klanten en die help je met hun groei. Wordt wereldberoemd bij die specifieke klanten en deel de successen op sympathieke manier met je niche. Je wordt door conculega's en klanten opgemerkt als een niche speler en je komt makkelijker in de spotlight. Die aandacht zet je in om verder naar de top te stijgen.

Design Studio service

Klanten die het Convince Customers Faster! programma volgen vinden het in de praktijk lastig om hun strategische aanpak te vertalen naar concreet tastbare en goed ontworpen promotie middelen. Zij ervaren dat bestaande sjabloons en templates voor bijvoorbeeld website te beperkend zijn. Of zij hebben er niet de tijd voor om zich met de uitvoering te bemoeien.
Om snel tot oplossingen te komen die precies bij jouw bedrijf passen, maak je gebruik van het MarCom team onder leiding van Sibren van der Burgt. Het bestaat uit zeer ervaren experts die zorgen dat complete websites, alle tekst en beeld, het LinkedIn profiel, emailings, huisstijlen en brochures bedacht en gerealiseerd worden.
Alles volledig in lijn met jouw uitgestippelde klant contactmomenten en marketing overtuigingsstrategie. Consistent in de kernboodschap, met een eigentijdse styling en perfecte presentatie.

Beperkt aantal plaatsen

Omdat we klanten intensief begeleiden, is er slechts plaats voor 10 (internationale) bedrijven. We willen onze klanten optimaal te blijven ondersteunen met volle aandacht, kennis en executie. Gedurende het gehele programma ontvang je Full Support, en als je het wenst, ondersteunen we ook daarna totdat je de top van je markt bereikt hebt

Het is snel terugverdiend


Overtuig sneller door: