Overtuig sneller

overtuigingsstrategie, (SaaS) marketing, branding, web en visual design

x
General Convincing Check

Gratis Convincing check voor je website, marketing of brand

Hoe overtuigend is je Marketing Communicatie?

De klant en stakeholders overtuigen is nog niet zo makkelijk. Een complete blauwdruk voor de perfecte (online) marketing is er niet. Een goed design maakt de slimme brandstrategie extra aantrekkelijk voor je markt. Maar overdesigned content dat ook maar iéts te veel naar 'corporate ruikt' wordt niet meer gelezen.

Inzetten op naamsbekendheid levert lastig tot geen meetbare resultaten op korte termijn. Toch is het werken aan je merk wel belangrijk omdat een sterk merk het gat tusssen diverse social kanalen overbrugt. Het maakt je bedrijfscultuur beter zichtbaar en herkenbaar. Medewerkers voelen zich meer verbonden met het merk én het wordt makkelijker om nieuwe medewerkers te werven.

Een paar extra ogen met ervaring

Ok, maar even terug naar de check: hoe weet je of je het nu goed doet en hoe het beter kan?Dat kan met een frisse blik van een expert, een buitenstaander. 

Het werkt verruimend als je de opmerkzaamheid en ervaring van een expert benut en kijkt waar je winstpunten in de marketing communicatie nu precies liggen.

Het voordeel van iemand met veel ervaring is dat deze makkelijker en veel sneller ziet wat ontbreekt of anders kan. De expert heeft weinig achtergrond informatie nodig, het kost je dus geen tijd en moeite.

Ontdek wat je nog niet weet

Met de check krijg je zicht op:

  • wat je al goed doet
  • waar mogelijke verbeterpunten liggen
  • de blind spots

Je bepaalt uiteraard zelf wat je met de resultaten doet. Het belangrijkste is dat je weer een beetje meer kennis hebt van de huidige marketing/communicatie situatie. En daardoor betere beslissingen kunt nemen.

Voor wie is deze gratis check?

Speciaal voor serial ondernemers met:

  1. Headcount vanaf 5 tot 30
  2. Omzet vanaf 3 miljoen

Anderen betalen € 397,- ex btw.

Of bel naar +31 23 540 6180


Overtuig sneller door: