Overtuig klanten sneller met tekst, pixels, design en strategie

Downloads

Merkbelofte
De 3 beloftes (pdf) >

Programma's
Convince Customers Faster! Full Edition (pdf) >
Convince Customers Faster! Strategy Edition (pdf) >

Waarom
5 x Waarom (pdf) >

Recept
Het beste recept om te ... (pdf) >

Programma's voor meer overtuigingskracht

Voor Business tot Business (FIN/TECH) ondernemers die hun toegevoegde waarde op de klant contactmomenten beter willen overdragen hebben we Convince Customers Faster! ontwikkeld.

Convince Customers Faster! - 3 maanden Strategy Edition

Dit programma is geschikt voor de ondernemer die de klant contactmomenten beter wil benutten. Je wilt makkelijker de toegevoegde waarde aan klanten overbrengen, maar dat gaat nu niet snel genoeg. Daardoor hapert de aanwas van nieuwe klanten en blijf je te veel op bestaande klanten leunen. Deze editie is vooral geschikt voor de ondernemer die zelf de vervolgacties in marketing en design uitvoert.

Voor een periode van 3 maanden gaan we samen de overtuigingsstrategie opfrissen tijdens interactieve workshops en meetings. We zetten de theorie direct om in acties. Dus geen vuistdikke rapporten maar na elke sessie resultaat waar je direct mee aan de slag kunt.

Convince Customers Faster! - Full Edition

Naast het strategie traject (Strategy edition) haal je ook een tijdelijke marketing en design afdeling 'in huis'. De full edition is geschikt voor de ondernemer die de klant contactmomenten structureel effectiever wil inzetten en hiervoor graag gebruik maakt van een tijdelijke 'marketing & design afdeling'. Dus geen extra personeel nodig, geen gedoe, maar wel top expertise! Terwijl je overtuigingsstrategie en propositie weer superscherp wordt, ontvang je van de design studio continu verfrissende (internet)design concepten en excellente uitvoering. Daarbij ontvang je - speciaal bij dit programma - Full Support. Gedurende 9 maanden kun je met al je vragen terecht en krijg je ondersteuning waar je altijd op kan rekenen. Beloofd!

In dit traject gaan we aan de slag met meerdere praktische korte kennis sessies online en bij jouw op kantoor (kost weinig tijd). Met marketing en design vertalen we alles door naar visuele resultaten. Na de 9 maanden valt er dan ook echt iets te vieren!

Bekijk uit welke onderdelen de Full Edition van het programma bestaat
 

Dit is een bijzondere en zeldzame diensten-combinatie! Normaal moet je bij verschillende partijen de diensten inkopen en alles begeleiden. De designer die van overtuigingsstrategie niets begrijpt en de internet programmeur die alleen in enen en nullen praat. Uiteindelijk ben je wéér alles zelf aan het regelen.

 

Convince Customers Faster! of your added value

Hoe klanten sneller van toegevoegde waarde overtuigen?


 


Sibren Strategy & Design is een Full Service ontwerpbureau voor BtB (FIN/TECH) Bedrijven.

© Sibren Strategy & Design - 2006 - - tel: 023 540 61 80 - algemene voorwaarden - disclaimer