Betere klanten door hogere toegevoegde waarde

overtuigingsstrategie, (SaaS) marketing, web en visual design

Programma

Convince Customers Faster!
Programma's voor snel meer overtuigingskracht

Voor Business tot Business financial, technologie en maakindustrie-ondernemers die hun toegevoegde waarde beter willen overdragen is de Convince Customers Faster! methodiek ontwikkeld.

Strategy Edition - In 3 maanden een opgefriste overtuigings strategie

Dit programma is geschikt voor de ondernemer die de klant contactmomenten beter wil benutten. Je wilt makkelijker de toegevoegde waarde aan klanten overbrengen, maar dat gaat nu niet snel genoeg. Daardoor hapert de aanwas van nieuwe klanten en blijf je te veel op bestaande klanten leunen. Deze editie is vooral geschikt voor de ondernemer die zelf de vervolgacties in marketing en design uitvoert.

Voor een periode van 3 maanden gaan we samen de overtuigingsstrategie opfrissen tijdens interactieve workshops en meetings. We zetten de theorie direct om in acties. Dus geen vuistdikke rapporten maar na elke sessie resultaat waar je direct mee aan de slag kunt.


De Full Edition - Je marketing en design afdeling op afstand

De Full Edition is een bijzondere en zeldzame diensten-combinatie! Normaal moet je bij verschillende partijen de diensten inkopen en alles begeleiden. De designer die van overtuigingsstrategie niets begrijpt en de internet programmeur die alleen in enen en nullen praat. Uiteindelijk ben je wéér alles zelf aan het regelen.

Naast het strategie traject (Strategy edition) haal je ook een marketing en design afdeling 'in huis'. De full edition is geschikt voor de ondernemer die zijn toegevoegde waarde structureel en snel wil inzetten. 

Je ontvangt met dit inhoudelijk diepgaande programma op flexibele wijze veel kennis én je krijgt er ook een tijdelijke 'marketing & design afdeling' bij. Dat is handig als je je marketing aan het verbouwen bent. Dus geen extra personeel nodig, geen gedoe, maar wel top expertise !

 Terwijl je overtuigingsstrategie en propositie weer superscherp wordt, ontvang je van de design studio continu verfrissende (internet)design concepten en excellente uitvoering. En Full Support! Gedurende 9 maanden kun je met al je vragen terecht en krijg je ondersteuning waar je altijd op kan rekenen. 

In dit programma gaan we aan de slag met meerdere praktische korte kennis sessies online en bij jouw op kantoor (kost weinig tijd). Met marketing en design vertalen we alles door naar visuele resultaten. Na de 9 maanden valt er dan ook echt iets te vieren!De beste opties om klanten sneller van je toegevoegde waarde te overtuigen: