Sneller klanten door heldere toegevoegde waarde

overtuigingsstrategie, (SaaS) marketing, UX en visual design

jun. 03 2010
 

Cornelis alias Mr FlakaVentus cruising gespot als superstar!

[ Sibren vd Burgt ] [ 03-Jun-10 7:46pm ] Vandaag is Cornelis de Maijer genomineert voor de Dutch Social Media Star. In Nederland wordt het Social Media Event door vooral eenmansbedrijven goed in de gaten gehouden. De bedrijven volgen ontwikkelingen op de voet. Laura Babeliowsky en Erno Hannink organiseren op 10 juni weer een programma waarin diverse succesvolle social media-cases aan bod komen. Cornelis heb ik genomineert omdat hij zwemt als een vis in het ecademy-water en ook met twitter veel energie en positieve drive laat zien. Daarnaast maakt hij ook echt veel vrienden. Ik zie hem als een voorbeeld van hoe je inhoud kan geven aan leven met sociale netwerken. Zowel business als vriendschappen en plezier, of het online of offline is, alles is bij hem verweven. Hij gaat slim om met sociale media en bereikt zijn doelen sneller en met meer plezier. Kortom, stem via deze link op Cornelis! A great yourney with energizing wind in your sails! ----------- Toevoeging: Je kunt hieronder op het grote hart klikken, alvast voor de juiste focus   --------- Groeten / Regards, Sibren

Zeker verdiend!

[ Lizzy Turelinckx ] Ik heb gestemd! Dit is zeker verdiend....en Cornelis...veel succes! Love and good Health Lizzy Turelinckx Certified Therapist,Coach and Teacher Cellular Medicine Coordinator Dr. Rath Health Alliance Partner at Ortho Instituut www.warriorsforhealth.com

Jouw hulp in 20 seconden maakt het verschil - 100 stemmen

[ Sibren vd Burgt ]Uitdaging: Op 10 juni 100 stemmen voor Cornelis. Gaat ons vast lukken als jij nu ook even stemt: in twintig seconden kan het makkelijk. Groeten / Regards, Sibren

Mijn stem gegeven

[ Marco van Velthuisen ] [ 04-Jun-10 9:50am ] [ Message ] [ report spam ] Jan Mulder, eat your heart out, the new GURU is here.......... Kind regards, Marco Manager Services van Velthuisen #facilitate #simplicity, #facilteren #éénvoud Did I mention I'm Having FUN in Serious Businesses? Cell: +31 65 579 66 10 | mail or text me and I will contact you. Would you like to: | Know me? | Like me? | Well.....then Follow me! |  

Gedaan

[ Peter J Simoons ] [ 04-Jun-10 1:58pm ] [ Message ] [ report spam ] Meer dan terechte nominatie, dus gisteravond meteen al even gestemd! Peter J. Simoons +31 6 1426 3593 - skype: psimoons peter@simoons.com - www.simoons.com

Natuurlijk gelijki gereageerd!

[ Ron Ladage ] [ 04-Jun-10 7:39pm ] [ Message ] [ report spam ] Vote Cornelis en Blackstars wat zijn 100 stemmen, die je best. Groeten Ron Ladage

Al bijna op de helft

[ Sibren vd Burgt ] [ 05-Jun-10 10:05pm ] [ edit ] Vandaag tel ik al 45 stemmen, superrrr.... Die 100 gaan we met jullie hulp halen. Heeft iemand nog een idee om maandag al bij de 100 te komen? Groeten / Regards, Sibren

Ik heb er in elk geval net 60 van gemaakt :-)

[ Gerd Theel ] [ 06-Jun-10 7:42pm ] [ Message ] [ report spam ] Gerd Theel

Thanks Gerd

[ Sibren vd Burgt ] [ 06-Jun-10 11:07pm ] [ edit ] de teller staat nu op 64. Ben benieuwd of we morgen de 100 bereiken. Cornelis is helemaal in zijn nopjes Je kunt ook naar het blog of de SME 2010 pagina verwijzen via twitter of zo ... Good luck @all Groeten / Regards, Sibren

De flow zit er wel in..

[ Sibren vd Burgt ] [ 07-Jun-10 9:29am ] [ edit ] ...e r zijn alweer 80 stemmen! Groeten / Regards, Sibren

We zijn eroverheen!!!

[ Sibren vd Burgt ] [ 07-Jun-10 7:18pm ] [ edit ] Op het moment zijn er al 102 stemmen voor Cornelis, Super! gaaf hoor wat je met Sociale media kunt bereiken: puur resultaat... Morgen weer 50 erbij? Verder naar de 150 Groeten / Regards, Sibren

Ik heb het via twitter opgepikt

[ Simon Schijf ] [ 07-Jun-10 7:28pm ] [ Message ] [ report spam ] Warm Regard Be Grateful to your Water Simon Schijf de Schijf van Innovatie, voor al uw energie behoefte tel.: 072-8200217 We Communicate with Energy!

Super Simon

[ Sibren vd Burgt ] [ 07-Jun-10 7:33pm ] [ edit ] 103 stemmen nu dus, thanks Je kunt hieronder op het grote hart klikken, alvast voor de juiste focus   Groeten / Regards, Sibren

119 nu

[ Wendi van Voorst ] [ 08-Jun-10 12:38pm ] [ Message ] [ report spam ] Hartelijke groet, (h)ondergetekende Wendi van Voorst SHUNKA voor alles wat 4 poten heeft gedragsadviezen hond en kat, speel-o-theek voor dieren, diervriendelijk diervoer, hondenschool

Hoe

[ Wendi van Voorst ] [ 13-Jun-10 11:24am ] [ Message ] [ report spam ] is het afgelopen? Hartelijke groet, (h)ondergetekende Wendi van Voorst SHUNKA voor alles wat 4 poten heeft gedragsadviezen hond en kat, speel-o-theek voor dieren, diervriendelijk diervoer, hondenschool

5e geworden!

[ Cornelis de Maijer ] [ 13-Jun-10 8:22pm ] [ Message ] [ report spam ] 5e geworden!!! * Zonder mailbommen naar het netwerk * Geheel door het netwerk! Happy Sailing! Cornelis de Maijer Catch the Trade Winds in Your Sails. Explore. Dream. Discover. www.flakacruising.com www.PARADISEYACHTING.com Twitter PS: Serious (in the) Fun Business


Geschreven door: Sibren van der Burgt

Sibren van der Burgt

De beste opties om klanten sneller van je toegevoegde waarde te overtuigen:


Sibren Strategy & Design is een Full Service marketing & design buro voor Business to Business bedrijven in Finance, Technologie en de maakindustrie

© Sibren Strategy & Design - 2006 - - tel: +31 (0)23 540 61 80 - algemene voorwaarden - disclaimer