Vergroot je business in volume, markt en winst

met de Convincing Power Principes

Vloeiende samenwerking met het team en externen

sep. 18 2019
 

Samenwerking is het moeilijkste wat er is. De CEO die snel veel beslissingen neemt om vaart te maken; sales die meer verkoopt dan operatie kan leveren, de ingehuurde webdesigner die niet maakt wat je wilt; voorbeelden genoeg.

Tijdelijke project teams met experts

Na mijn studie aan de kunstacademie in Den Haag heb ik jaren als grafisch ontwerper aan visuele identiteiten gewerkt voor corporate en kleinere bedrijven.

Voor die projecten is expertise van diverse bedrijven nodig, samengesmolten tot project teams. Ik werk graag met project teams omdat senior-experts doen waar ze goed in zijn en aangeven wat niet hun expert-gebied is. Dat maakt samenwerken makkelijker.

Samenwerken betekent ook vertrouwen geven en ontvangen

Maar hoe kun je het nodige niveau van vertrouwen bereiken? Met kernwaarden en mentaliteit. Ik besteed veel tijd aan het vinden van de juiste teamleden en het uitzoeken van nieuwe klanten. Daarin loont het om mensen om je heen te hebben die de belangrijkste kernwaarden met elkaar delen en die een groot overlap hebben in mentaliteit.

Als het niveau van vertrouwen en kwaliteit in het team hoog is, krijg je een inspirerende samenwerking en minder gezeur achteraf. Hetzelfde geldt voor inhuur van een webdesigner, marcom adviseur of marketeer.


Geschreven door: Sibren van der Burgt

Sibren van der Burgt

Na een studie aan de Kunstacademie in Den Haag heeft Sibren van 1996 tot en met 2004 bij de top-ontwerpbureau's van Nederland ervaring opgedaan met corporate klanten zoals NS, ABN-AMRO, Rabobank en Visa. In 1996 had hij de eerste website al in de lucht op sibren.nl.

Met zijn digital design-minded achtergrond helpt hij sinds 2005 bedrijven in de (software) technology, financial markets en maakindustrie om hun diensten on- én offline makkelijker te kunnen vermarkten.

Het team van de ontwerpstudio ontwikkelt samen met de klant een klant-overtuigings-strategie én realiseert de praktische invulling hiervan met marketing en design.

Meer over Sibren >Overtuig sneller door: