Vergroot je business in volume, markt en winst

met de Convincing Power Principes

Breng uw producten en diensten visueel aan de man!

jan. 02 2009
 

Wellicht vindt ook u het lastig om te kiezen hoe u uw product effectief kunt promoten. Er is immers zovéél mogelijk, maar wat is de beste oplossing. En hoe zorg je dat de investering voldoende oplevert?

Mogelijkheden

Het is prima mogelijk om verantwoord uw product positief onder de aandacht van de doelgroep te brengen. Het maken van een reclamecampagne zorgt bijvoorbeeld voor een tijdelijke injectie van uw verkoop, maar daarna heeft u snel weer een nieuwe impuls nodig om de verkoop weer te stimuleren.

Bouw consistent aan uw communicatie

Het belangrijk slim om te gaan met korte acties door bijvoorbeeld een tweesporen-beleid. Zorg dat de korte acties ondersteund worden door een solide opbouw van uw merk.
Op deze wijze blijft u aan uw merk bouwen en verspilt u uw geld niet. U kunt bijvoorbeeld uw actie in herkenbare huistijlkleuren houden of reclame maken met uw ISO-certificering als thema.

Zoek een creatief partner

U kunt beter een 'sparring partner’ in de arm nemen die op basis van uw lange- en kortetermijn doelstellingen de benodigde visuele ondersteuning bepaalt.
Zo is bijvoorbeeld snel vast te stellen of het nodig is om meer een ‘familie’ te creëren waarmee uw productmerk(en) een goede plek krijgt binnen uw bedrijfsnaam.


Geschreven door: Sibren van der Burgt

Sibren van der Burgt

Na een studie aan de Kunstacademie in Den Haag heeft Sibren van 1996 tot en met 2004 bij de top-ontwerpbureau's van Nederland ervaring opgedaan met corporate klanten zoals NS, ABN-AMRO, Rabobank en Visa. In 1996 had hij de eerste website al in de lucht op sibren.nl.

Met zijn digital design-minded achtergrond helpt hij sinds 2005 bedrijven in de (software) technology, financial markets en maakindustrie om hun diensten on- én offline makkelijker te kunnen vermarkten.

Het team van de ontwerpstudio ontwikkelt samen met de klant een klant-overtuigings-strategie én realiseert de praktische invulling hiervan met marketing en design.

Meer over Sibren >Overtuig sneller door: