Vergroot je business in volume, markt en winst

met de Convincing Power Principes

Nieuwe mogelijkheden, nieuwe naam

okt. 09 2007
 

Graag stimuleer ik nieuwe communicatie-mogelijkheden en innovaties. Altijd om u een goed advies te kunnen geven in het cross-media-landschap van 2007. Ook kleinere bedrijven kunnen met lage kosten gebruik maken van nieuwe manieren om met de doelgroepen te communiceren!

Verandering in dienstverlening vraagt om een andere naam. Daarom is de bedrijfsnaam 'Sibren ontwerpt' veranderd in: 

Sibren ontwerpt - Visuele communicatie en strategie.

Komende periode zal de nieuwe naam ook op deze website aangepast worden. Als eerste is de corporate flyer omgezet. Deze kunt u hier ook als pdf bekijken.

SOfleyer


Geschreven door: Sibren van der Burgt

Sibren van der Burgt

Na een studie aan de Kunstacademie in Den Haag heeft Sibren van 1996 tot en met 2004 bij de top-ontwerpbureau's van Nederland ervaring opgedaan met corporate klanten zoals NS, ABN-AMRO, Rabobank en Visa. In 1996 had hij de eerste website al in de lucht op sibren.nl.

Met zijn digital design-minded achtergrond helpt hij sinds 2005 bedrijven in de (software) technology, financial markets en maakindustrie om hun diensten on- én offline makkelijker te kunnen vermarkten.

Het team van de ontwerpstudio ontwikkelt samen met de klant een klant-overtuigings-strategie én realiseert de praktische invulling hiervan met marketing en design.

Meer over Sibren >Overtuig sneller door: