Vergroot je business in volume, markt en winst

met de Convincing Power Principes

Case: AtomPro Structured Products

jan. 26 2008
 

AtomPro Structured Products - een Trading Software bedrijf op Beursplein 5 in Amsterdam -  heeft een nieuw product ontwikkeld voor handelaren van partijen als verzekeringen, banken, fondsen, etc. Het gaat om Excotics: complexe beleggings-ratings. 

Design binnen de AtomPro familie

Bij de product lancering is de website in 2008 online gegaan. Het ontwerp past binnen de familie van AtomPro

Alle concepten en ontwerpen zijn bij Sibren Strategy & Design ontwikkeld.

Illustraties zijn in de lijn van de AtomPro.com huisstijl die ook door ons ontwikkeld is.

Screenshots

AtomPro

De homepage toont de computer chips en de gevel van Beursplein 5 in Amsterdam, hét internationale knooppunt voor de beurshandel.

AtomPro

De company-page illustratie toont de techniek in combinatie met een blad van een Canadese boom: een link met de benaming van de gebruikte software.


Geschreven door: Sibren van der Burgt

Sibren van der Burgt

Na een studie aan de Kunstacademie in Den Haag heeft Sibren van 1996 tot en met 2004 bij de top-ontwerpbureau's van Nederland ervaring opgedaan met corporate klanten zoals NS, ABN-AMRO, Rabobank en Visa. In 1996 had hij de eerste website al in de lucht op sibren.nl.

Met zijn digital design-minded achtergrond helpt hij sinds 2005 bedrijven in de (software) technology, financial markets en maakindustrie om hun diensten on- én offline makkelijker te kunnen vermarkten.

Het team van de ontwerpstudio ontwikkelt samen met de klant een klant-overtuigings-strategie én realiseert de praktische invulling hiervan met marketing en design.

Meer over Sibren >Overtuig sneller door: