Vergroot je business in volume, markt of winst

met de Convincing Power Principes

Creating Flow onderweg - Bijzondere Club meeting

sep. 11 2011
 

Het idee

In bedrijven draait het om mensen. Mensen die iets gezamenlijke delen en het prettig vinden met elkaar iets voor elkaar te krijgen. Met de juiste mensen en de juiste focus wordt werken plezieriger. Doen waar je goed in bent en in teams werken om de juiste expertise bij elkaar te krijgen.

Vorig jaar is de eerste Company Club (Creating Flow) gestart met maandelijkse meetings. Een super eenvoudig concept waarbij meerwaarde van mensen, kennis en netwerk samenkomen in gedeelde waarden en team-vorming. Centraal staat: jouw volgende stap.
Sibren ontwerpt is een netwerkorganisatie en werkt met een vast team en met projectteams. Bij deze nieuwe vorm van bedrijfs-organisatie sluit de Company Club perfect aan. Een plaats voor teamgenoten, opdrachtgevers en medewerkers van klanten om elkaar in een andere setting te ontmoeten. Hierdoor ontstaan nieuwe perspectieven en initiatieven.

De bus

Kennismaking met Greetje Kooistra was tijdens het ontwerpen van een logo/bedrijfsnaam voor Greet! Zij heeft samen met Henk Peperkamp De Stip opgericht en geeft trainings-trajecten in een grote gele amerikaanse schoolbus. Eén van de diensten die zij samen ontwikkeld hebben is om werkzoekenden en werkgevers bij elkaar te brengen (zie link van artikel hieronder). Zij koppelen zelfstandigheid en onafhankelijkheid aan persoonlijke ontwikkeling.

Drie vrije plaatsen

Aanstaande maandag komt de bus in Haarlem langs, Creating Flow onderweg. Er zijn drie plaatsen vrijgekomen, als je aanstaande maandag avond zin hebt om mee te gaan, stuur dan even een mailtje.

Sibren

Informatie en aanmelding:


Geschreven door: Sibren van der Burgt

Sibren van der Burgt

Na een studie aan de Kunstacademie in Den Haag heeft Sibren van 1996 tot en met 2004 bij de top-ontwerpbureau's van Nederland ervaring opgedaan met corporate klanten zoals NS, ABN-AMRO, Rabobank en Visa. In 1996 had hij de eerste website al in de lucht op sibren.nl.

Met zijn digital design-minded achtergrond helpt hij sinds 2005 bedrijven in de (software) technology, financial markets en maakindustrie om hun diensten on- én offline makkelijker te kunnen vermarkten.

Het team van de ontwerpstudio ontwikkelt samen met de klant een klant-overtuigings-strategie én realiseert de praktische invulling hiervan met marketing en design.

Meer over Sibren >Overtuig sneller door: